26 років назавжди: молодший сержант Артур Шарудило з Мирнограда загинув на фронті

26-річний молодший сержант Артур Шарудило, позивний Арчі, загинув 5 жовтня 2022 року біля села Степова Новоселівка на Харківщині.

Молодший сержант Артур Шарудило з Мирнограда загинув на фронті

Під час виконання службових обов'язків військовослужбовець отримав не сумісну з життям вибухову травму, повідомляє Донецька ОВА.

Артур народився у Мирнограді. У 2018 році здобув вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» у Дніпропетровському університеті внутрішніх справ. Працював в оперативному підрозділі у Лимані.

У 2020-му вступив до лав Збройних сил України та паралельно навчався у Львівській академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Цікавився психологією, багато читав, займався спортом.

Під час повномасштабної війни захищав Україну у складі 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Був навідником. Брав участь в обороні Харківщині від російських окупантів.

«Сама скажу за себе: дуже велика втрата для мене, бо це дитина від Бога була, завжди піклувався про мене, застерігав від всіх негараздів. Був дуже справедливим, вольовим, казав: «Мамо, я такий, бо ці чесноти ти мені подарувала». Як жити далі, не знаю. Життя моє зупинилося 5 жовтня о 18:00, коли отримала сповіщення про смерть Артурчика. Кажуть, час лікує. Ні, це неправда, адже, чим далі, тим страшніше, бо розумію, що ніколи не побачу, не почую свого синочка — Героя. Своє Сонечко…» – розповіла мама Віталія Іванівна.

Поховали захисника у селі Полтавка Донецької області. У Артура залишилася лише мама.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev