29 років назавжди: офіцер Сергій Мороз зі Слов`янська загинув під час боїв на Луганщині

Військовослужбовець Збройних Сил України зі Слов`янська загинув, боронячи Луганщину від російських загарбників.

Офіцер Сергій Мороз зі Слов`янська загинув під час боїв на Луганщині. Фото - Донецька ОВА

29-річний лейтенант Сергій Мороз, позивний Шахід, загинув від ракетного обстрілу 8 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання під Сватовим на Луганщині, повідомляє Донецька ОВА. 

Сергій Мороз народився та жив у Слов’янську. Він закінчив місцеву школу, згодом здобував освіту у Слов’янському авіаційному коледжі. Працював у ДСНС та паралельно з цим навчався у Харківському авіаційному університеті.

Сергій служив за контрактом у Збройних силах України з 2015 року. Брав участь в АТО. Під час повномасштабної війни він командував інженерно-саперним взводом 106-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ.

Життя Сергія Мороза обірвалося 8 листопада. Під час боїв під Сватовим боєць дістав тяжкого поранення, яке виявилося несумісним із життям. Сергію було лише 29 років.

«Неймовірна людина, яка загинула на Луганщині за майбутнє наших дітей! Ми були завжди раді нашим зустрічам, але, на жаль, вони були коротенькі по 5 хвилин… Ти один такий добрий, щирий та сміливий, завжди в гарному настрою. Дуже вдячний долі за дружбу із тобою», – написав волонтер з Донеччини Олексій Юков.

Поховали офіцера у  селищі Билбасівка на Донеччині. У Сергія залишилися батьки.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev