30% опіків тіла: у Мирнограді збирають гроші на лікування дівчини, постраждалої під час обстрілу Чаплиного

Батьки загинули від удару ракети, а вона бореться за життя: постраждала під час обстрілу Чаплиного Анастасія Пригонець перебуває у лікарні з важкими опіками.

30% опіків тіла: у Мирнограді збирають гроші на лікування дівчини, постраждалої під час обстрілу Чаплиного

Росіяни зруйнували життя ні в чому не винної цивільної сім'ї з Донеччини, коли обстріляли цивільний потяг і станцію у Чаплиному ракетами. Було знищено авто із цивільними — родиною з міста Мирноград, яка просто їхала повз, пише на своїй сторінці міський голова Олександр Брикалов. 

Загинуло подружжя Віри та Івана Пригонців. Їхня донька Настя із важкими опіками (попередньо 30% тіла) перебуває у важкому стані в лікарні. Бореться за своє життя. У дівчини залишилися лише брат та бабуся. 

Близькі родини просять допомогти грошима для лікування дівчини.

Відправити кошти можна за реквізитами: 

4790 7000 1318 9213 Репарюк Наталія Миколаївна (бабуся Насті)

4149 4390 0534 6998 Приват (Максименко Владислав Ярославович — друг сім'ї)

4441 1144 2259 0537 Моно (Максименко Владислав Ярославович)

4441 1144 2047 0351 Моно (Пригонець Денис Іванович)

https://send.monobank.ua/jar/5oRFghCHYg — посилання на банку в Моно. 

«Моліться за здоров'я дівчини, репости робіть, скидайте гроші на лікування, — закликає Олександр Брикалов. Немає слів в світі, щоб цей жах описати, осмислити. Розпач, гнів, лють, злість». 

Нагадаємо, на День Незалежності України, 24 серпня, армія росії нанесла серію ударів по Дніпропетровській області. Ракети поцілили по селищу Чаплине. Влучили по житловим будинкам людей, пасажирському потягу та іншим об'єктам цивільної інфраструктури. Відомо про 25 загиблих, враховуючи двох дітей, ще 31 особа, серед яких четверо також діти, отримали поранення.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev