"Аби у цих людей теж були мандарини, олів’є та віра у майбутнє": для жителів Бахмута волонтери збирають "новорічну" допомогу

Благодійники потребують фінансової допомоги, аби створити новий пункт "Незламності" в Бахмуті. Тут вони збираються організувати святкування для жителів міста в новорічну ніч. 

Михайло Пуришев створив два пункти “Незламності” у Бахмуті й возить тепер туди допомогу людям, які ще лишаються у цьому пеклі. Тут є змога випити гарячого чаю, зігрітися, зокрема, можна подивитися новини та зв'язатися з рідними. 

Михайло був першим волонтером, якому вдалося прорватися у блокадний Маріуполь. Туди він возив допомогу, а також евакуював людей під обстрілами, адже гуманітарних коридорів не було. 

Зараз Михайло разом з іншими волонтерами хоче організувати святкування Нового року для жителів Бахмута. Робити це планують в новому пункті "Незламності", який хочуть спорудити в місті. Саме тут організують святкування та накриють стіл. 

За словами Пуришева, в день до пунктів приходить близько 600 людей, а їх тут тисячі. Тому є потреба у ще одному просторі, який зможе прийняти бахмутян, зокрема й у новорічну ніч. 

Для того, щоб організувати пункт "Незламності" та саме святкування, благодійники потребують фінансової допомоги. 

"Від 500-1000 людей щодня приходять до пункту "Незламності". І це свідчить про те, що ми все робимо правильно, але без вашої допомоги ми не зможемо рухатись далі. Попереду новорічні свята і ми мріємо, аби у цих людей теж були мандарини і олів’є, Київський торт та різні смаколики, про смак яких вони давно забули. А ще хоч трішки новорічного настрою та віри в майбутнє", – коментують волонтери. 

Реквізити для підтримки можна знайти тут:

Карта моно 5375411416555030 Муляр Христина

Також волонтери зробили список необхідних продуктів. Шукайте його за посиланням

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev