ВІДЕО. Філігранно спалили: як за допомогою дрона десантники знищили російський БТР на Донбасі

Військовослужбовці Десантно-штурмових військ (ДШВ) показали, як за допомогою артилерії та безпілотного літального апарату знищили російський бронетранспортер на одній із ділянок фронту в Донецькій області.

Десантники ЗСУ за допомогою дрону спалили російський БТР на Донбасі/скріншот відео

Відповідне відео оприлюднив Генеральний штаб Збройних Сил України.

На відео, яке було знято на камеру безпілотника, видно російський бронетранспортер БТР-82А.

Судячи з усього, спочатку він був пошкоджений вогнем української артилерії. Екіпаж або кинув машину, або залишився назавжди.

Українські військові не стали залишати бронетранспортер противнику, тому вирішили добити його за допомогою безпілотника.

Вони підлетіли до ворожої техніки та скинули на неї дві 40-мм гранати до гранатомету Мк-19, обладнані українськими військовими для скидання з дронів.

Обидві гранати потрапили точно в ціль, викликав загоряння в моторно-трансмісійному відділенні бронетранспортера. З часом вогонь перекинувся на останню частину техніки та привів до її повного знищення.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev