ФОТО.Звільнених з полону бойовиків луганських ультрас запросили на роботу в ФФУ

Вболівальникам луганської «Зорі» Владиславу Овчаренко та Артему Ахмерову, які були звільнені з полону бойовиків наприкінці минулого року, запропонували роботу в Федерації футболу України.

Звільнених з полону бойовиків луганських ультрас запросили на роботу в ФФУ / фото: ФБ Владислав Овчаренко

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко зустрівся з вболівальниками луганської «Зорі» — 21-річним Владиславом Овчаренком та 20-річним Артемом Ахмеровим, йдеться в повідомленні організації.

Щоб допомогти патріотам у працевлаштуванні, представники Федерації футболу України запропонували хлопцям роботу з уболівальниками та координацію соціальних програм ФФУ для дітей-переселенців і підтримки воїнів АТО.

ЧИТАЙТЕ: «Я первый раз за 14 месяцев расплакалась», - мама юного патриота из Луганска рассказала об освобождении сына из плена

Також Владислава та Артема запросили на фінал Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться на НСК «Олімпійський» 26 травня.

Під час зустрічі в Будинку футболу президент ФФУ вручив патріотам сертифікати для отримання квитків на ключовий поєдинок найпрестижнішого клубного турніру. Також хлопців запросили відвідати у цьому році усі матчі за участі національної збірної України — і офіційні в рамках Ліги націй, і товариські, і домашні, і виїзні.

На пам’ять вболівальники отримали іменні футболки національної збірної з номером «12», екіпіровку команди, атрибутику та сувеніри.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev