HIMARS у дії: кількість обстрілів на Сході скоротилася в декілька разів

Удари HIMARS по російських складах відчутно відбиваються під час бойових дій. Кількість обстрілів значно зменшилася.

Кількість обстрілів на сході України за останні кілька днів скоротилася в декілька разів. Про це свідчить порівняльна карта DeepStateMAP.

Зліва карта обстрілів за 8 липня, праворуч – після знищення російських складів 12 липня.

Фото: скріншот Обстріл різко скоротився після знищення ворожих складів з боєприпасами Фото: скріншот Обстріл різко скоротився після знищення ворожих складів з боєприпасами

Як видно на карті, обстріл з боку окупантів повністю не припинився, але скоротився до кількох гарячих точок після того, як ЗСУ один за одним знищили безліч ворожих складів з боєприпасами.

Нагадаємо, лише за останню добу було знищено кілька складів та баз. Так, учора пізно ввечері у Луганську було підірвано склад, на який перед цим привезли ракети до ЗРК Точка-У.

Також учора ввечері повідомлялося, що горить склад боєприпасів у Донецьку, а зранку горіла база військової техніки окупантів під Мелітополем.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev