Гроші на навчання та власний бізнес: підбірка можливостей для ветеранів і їхніх родин

Зібрали дайджест можливостей для ветеранів та ветеранок і їхніх родин.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Актуальні можливості для ветеранів і ветеранок російсько-української війни, які доступні сьогодні.

$500 на навчальні курси для ветеранів

Триває третій раунд конкурсу стипендій на короткострокові навчальні програми від IREX. Перед подачею заявки, ознайомтесь із інструкцією. Для участі необхідно зареєструватися у формі. Дедлайн подачі: 23 жовтня, 23:59.

Мінветеранів інформує про те, як ветерани, а також їхні родини можуть отримати послуги з психологічної реабілітації. Більше деталей за посиланням.

Якщо вам необхідно швидко отримати кризову підтримку телефоном, щоденно працює гаряча лінія підтримки для захисників та членів їхніх родин від Українського ветеранського фонду. Телефонуйте за номером: 0 800 33 20 29. Цілодобово.

Безплатні курси підвищення кваліфікації для ветеранів та членів їхніх родин! Мінветеранів спільно з KROK University запроваджує навчання за напрямами:

«Забезпечення безпеки підприємств в Україні»

«Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні»

«Організація та управління підприємствами малого бізнесу в Україні».

Приймання документів завершується 24 жовтня.

Початок занять (дистанційно) – 25 жовтня.

Деталі ТУТ.

Ветерани та ветеранки, близькі родичі полеглих учасників бойових дій можуть подати заявки на відшкодування 20 тисяч гривень для ведення бізнесу від Українського ветеранського фонду. Деталі ТУТ.

ГО, які надають послуги ветеранам, їхнім родинам, а також сім’ям полеглих (померлих) захисників, можуть отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток від Українського ветеранського фонду. Деталі ТУТ.

УВФ має телеграм-бот: https://t.me/ua_veteran_bot

Він створений для того, щоб допомогти у пошуках амуніції, отримання інформації про — мобілізацію, евакуацію, гуманітарну допомогу, а родини загиблих зможуть отримати консультацію.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev