ГУР обіцяє $100 000 за передачу терориста Гіркіна в український полон

Головне управління розвідки Міністерства оборони України гарантує виплату 100 тисяч доларів за передачу Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) в український полон.

ГУР МО обіцяє 100 тисяч доларів за полоненого Гіркіна

Гіркін – один із найвідоміших російських терористів, колишній так званий “міністр оборони днр”, який вирішив поновити участь у війні проти України. Колишнього ватажка бойовиків Ігоря Гіркіна оголосили у розшук. Тому, хто передасть терориста в український полон виплатять 100 тисяч долів.

Про те, що Гіркін нібито йде на війну, раніше повідомила у соцмережах його дружина, опублікувавши спільне фото, на якому терорист одягнений у військову форму.

Активіст Сергій Стерненко відреагував на це у Твітері, зазначивши, що надасть з особистих заощаджень 10 000 доларів тому, хто візьме Гіркіна у полон.

Згодом відгукнувся лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя і пообіцяв додати ще 10 тисяч доларів. До ініціативи також долучився військовослужбовець і письменник Валерій Маркус, очільник ЛугОВА Гайдай та український тенісист Стаховський.

Наразі винагорода від українського ГУР є найбільшою і становить 100 тисяч доларів.

Зазначимо, що проти Гіркіна порушили низку справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства і порушення державного суверенітету. Також Гіркін оголошений Нідерландами у міжнародний розшук у справі про збиття цивільного Boeing 777 рейсу MH17 у небі на Донецькою областю влітку 2014 року.

Інформацію можна передавати за номером: +380 93 117 5809 – зв’язок через Viber, WhatsApp, Telegram, Signal.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev