Луганщина не здається: ЗСУ зупинили наступ росіян біля Білогорівки – Гайдай

Українські захисники зупинили наступ російських окупантів поблизу Білогорівки Луганської області. На цьому та інших напрямках ворог зазнав втрат.

Ілюстративне фото / Сергій Гайдай

Окупанти націлені на штурм Бахмута, тому  й влаштовують терор в населених пунктах, розташованих на підступах до цього міста. Про це вранці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

На межі областей за минулу добу росіяни завдали 7 ракетних ударів, 3 мінометних обстріли, провели дві атаки із застосуванням ствольної артилерії та ще дві – за підтримки реактивної".

За словами голови ОВА, зокрема, серйозно постраждало Верхньокам’янське – по ньому росіяни били з артилерії і "Градів", і навіть застосовували авіацію.

Вночі окупанти також потужно обстріляли з "Градів" Білогорівку.

За словами Гайдая, ворог кидає нещодавно мобілізованих жителів окупованих населених пунктів Луганщини в бій, але просуватися вперед окупантам не вдається. Попри щільний артилерійський та ракетний тиск, Збройні сили України утримують свої позиції.

Голова ОВА додав, що не за планами в окупантів йдуть справи і в окупованих містах.

За словами Гайдая, росіяни обіцяли швидко відновити об’єкти критичної інфраструктури, але в них виникли труднощі не те, що з ремонтом, а й навіть з підвезенням питної та технічної води.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev