Медведчук домовився про звільнення чотирьох полонених бойовиками українців в «односторонньому порядку» — ЗМІ

На «112» каналі, який належить проросійському політику і олігарху Віктору Медведчуку, заявили що їх власник нібито домовився з бойовиками про звільнення чотирьох українських полонених.

Фото з відкритих джерел

Після зустрічі Медведчука з ватажками бойовиків у Мінську на пресконференції проросійський політик розповів про тему «переговорів» з терористами. Але про їх результат під час свого виступу не згадав.

Телеканал «112», який транслював пресконференцію проросійського політика і за сумісництвом свого ж власника, в титрах повідомив про звільнення полонених на Донбасі українців.

Після його прес-конференції ведуча телеканалу 112 також уточнила, що в Мінську домовилися звільнити українців в односторонньому порядку. Серед претендентів на звільнення Яків Веремейчик, Едуард Міхєєв, Максим Горіянов та Дмитро Великий.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev