Мріяв оселитися в Маріуполі та одружитися: азовець Дмитро Лінський віддав життя за Україну

Азовець Дмитро Лінський мав мрію — придбати будинок в Маріуполі, навесні 2022 року одружитися та виховати з сина чемпіона світу з боксу.

Азовець Дмитро Лінський

Позивний “Сектант”. Ще в 2016 році став до лав полку “Азов”. Фанат харківського футбольного клубу "Металіст", розповідає історію бійця «Український ветеранський фонд»

Чоловік мав багато хобі, любив активний відпочинок. Чимало тренувався на полігоні, брав участь у змаганнях з боксу та футболу, займався водолазними курсами, стрибками з гелікоптера з парашутом, хотів поїхати на змагання зі снайперської стрільби.

Його улюблені книги — зі снайперської тактики.

Жив у цивільному шлюбі зі своєю коханою, планував навесні 2022-го одружитися, купити будинок у Маріуполі та зростити з нерідного сина, якого виховував з шести років, чемпіона світу з боксу.

Але у плани Дмитра втрутилася росія. “Сектант” виконував бойове завдання в Маріуполі. Був снайпером 2-го відділення розвідки спецпризначення в полку “Азов”.

Останніми його словами коханій були: "Все буде добре, я завжди з тобою!". Увечері 28 лютого 2022-го “Сектанта” не стало.

Указом Президента України від 17 березня 2022 року посмертно нагороджений орденом “За мужність” III ступеня.

Його тіло досі не повернули з тимчасово окупованого Маріуполя.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev