На Бахмутському напрямку спостерігають зменшення "вагнерівців" : що відбувається

У районі Бахмута фіксують зменшення підрозділів "вагнерівців". Замість них тут все більше помічають мобілізовані підрозділи росії.

На Бахмутському напрямку спостерігають зменшення "вагнерівців" : що відбувається/ фото з відкритих джерел

Земля Бахмута вкрита тілами рашистів, які ніхто не забирає. Окупанти наступають групами і одразу після того, як ЗСУ дають відсіч, ті, хто вижили, відступають. Відтак, за останній час замість ПВК Вагнера, які концентрувались на Бахмутському напрямку, тут все більше з'являється "мобіків". Про це повідомляє воєнно-політичний оглядач Олександр Коваленко. 

За його словами, таке рокірування говорить багато про що. Нещодавно Євген Пригожин, якого пов' язують з "вагнерівцями", звертався до Міністерства оборони рф з проханням надати йому новомобілізованих для компенсації втрат ПВК. Тоді "зеків" не вистачало для повноцінного відновлення.

"Тоді йому на Фрунзенській набережній відмовили, надіславши у напрямку Луб'янки.  Тепер і взагалі можуть відібрати бахмутську локацію. Тобто конфронтація наростає при тому, що Пригожин просто так не віддасть Кужугету Бахмут", – каже Коваленко. 

Схоже, що тепер на Бахмутському напрямку, який стоїть вже майже пів року, тепер у м' ясорубку підуть звичайні російські мобіки.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev