"Наші всі хочуть відмовитися від командира", – військовий рф про реальний настрій солдатів

У лавах російської армії помітно падає бойовий дух через некомпетентність командирів. Росія кидає артилеристів командувати танкістами, через що серед військових росте обурення.

військовий рф про реальний настрій солдатів/колаж Вчасно

Українські розвідники перехопили розмову окупанта — російський військовий розповів про реальний настрій солдатів та безглузде командування.

За його словами, солдатів  готуються кинути на першу лінію. До того ж настрій зіпсувала остання подія —  прилетів дрон, який скинув гранату, внаслідок чого поранило його товаришів.

Російський окупант також розповів, що його товариші поїхали без командира, той сховався в якомусь підвалі. Один був механік, а другий виконував роль командира та навідника.

Окупант поскаржився й на танк, який перестав стріляти, оскільки у стволі застряг снаряд. Тому він тепер переживає, щоб снаряд не вибухнув і ЗСУ не почули це , оскільки окупанти перебувають у зоні враження української артилерії.

Військовий зізнався, що він та його товариші не хочуть їхати на першу лінію.

«Ну, коротше наші всі хочуть відмовитися від командира... Батальйону, всі екіпажі відмовитися, всі роти, тому що він безтолковий, він артилерист, він не танкіст ніх*я і йому пох*й на особовй склад, – сказав окупант.

Він поскаржився на командира, що тому байдуже на поранених і загиблих. Зокрема, командир не доповідав про втрати керівництву.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev