Обстріл пологового в Краматорську та удар по центру Авдіївки: російська армія атакувала Донеччину

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 12 вересня.

Колаж з фото Краматорської міськради та Донецької ОВА

Ракетні удари по Краматорську та обстріли по лінії фронту — так минула ніч на Донеччині, повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко. 

За 11 вересня росіяни вбили 3 мирних жителів Донеччини: у Великій Новосілці, Романівці та Бахмуті. Ще 8 людей отримали поранення.

Російські ракети у Краматорську поцілили в лікарню, 2 приватні будинки та гараж. За попередньою інформацією, без постраждалих.

Близько півночі росіяни обстріляли Костянтинівку — зайнялась суха трава на відкритій території, пошкоджено 2 будинки. Без жертв. 

На Донецькому напрямку ворог активно діяв у Мар'їнській та Авдіївський громадах. У Красногорівці пошкоджено 3 багатоповерхівки, в Авдіївці — масований артобстріл центральної частини міста. Інформація про постраждалих наразі не надходила.

У Бахмутському районі ніч минула відносно спокійно, окрім Парасковіївки. Там зруйновано 1 будинок і пошкоджено 13. Постраждалих немає.

«З кожним днем ризик потрапити під російський обстріл зростає. Не зволікайте — евакуюйтесь вчасно!», — вчергове закликає голова області. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev