"Окупанти, що з обличчям?": у мережі показали карту успішного наступу ЗСУ за останні 10 днів

За останні десять днів українські бійці досягли значного успіху на східних напрямках фронту. Вони звільнили низку населених пунктів та взяли російських окупантів в оточення у Лимані Донецької області.

Хід контрнаступу Сил оборони позначився на карті бойових дій. Зміни показав Telegram-канал NEXTA Live.

"Наступ ЗСУ за останні 10 днів. Окупанти, що з обличчям?" – йдеться у підписі до ролика.

У коментарях підписники оцінили успіхи Збройних сил України, зазначивши, що українські воїни – найкращі.

"Сльози на очах від щастя! Дякую!", "Слава ЗСУ", "Українці, ви – найкращі", "Наші герої", "Раніше я вірив у Бога, але тепер вірю в ЗСУ", "Дай бог, сил і терпіння! Низький уклін!" – пишуть люди.

Українці впевнені, що це лише початок, і далі буде. А у своїх коментарях не упустили можливості потролити кремль, військове керівництво росії та черговий "негативний наступ" їхніх окупаційних військ.

"Ой, а що трапилося", "Перший у світі "референдум", де загарбники тікають", "Передислокації Лиманського угруповання в мішки для трупів пройшли успішно", "Що далі-то буде", – з сарказмом зазначили користувачі мережі.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev