Окупований Шахтарськ загруз у смітті через відсутність комунальників

У тимчасово окупованому Шахтарську Донецької області проблеми з вивезенням сміття через відсутність працівників у сфері комунальних послуг.

Окупований Шахтарськ загруз у смітті через відсутність комунальників/ілюстративне фото

Більшість працівників було призвано окупантами на війну, інша частина втекла від війни. Відтак вивозити сміття просто нікому, зазначають в Центрі національного спротиву. Це призвело до відсутності можливості організувати вивіз сміття.

Окупаційна влада просить про зменшення масштабів мобілізації та надіслання додаткової робочої сили на ТОТ.

Важливо зазначити, що сміття з Ростова (рф) завозять до тимчасово окупованих територій Донецької області на полігони, й таким чином окупанти розв’язують свою проблему переповнення сміттєзвалищ у росії.

Зараз окупанти також обіцяють спорудити ще два полігони для сміття на території Донеччини, які також мають обслуговувати Ростовську область. Проте в самій Ростовській області відмовилися від ідеї будівництва нових сміттєзвалищ через екологічний стан регіону.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev