Працюють на ворога: п’яти депутатам міськради Маріуполя повідомлено про підозру

П’яти колишнім депутатам маріупольської міської ради від нині забороненої політсили «Опозиційна платформа — за життя» повідомлено підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Фотоколаж з фото з відкритих джерел

Колаборанти добровільно обійняли керівні посади у так званій «адміністрації міста Маріуполь ДНР» та сприяють руйнуванню міста.

Колишні депутати Маріупольської міської ради від ОПЗЖ добровільно стали на бік російсько-фашистських сил та організовують роботу органів окупаційної влади. Разом з тим, вони активно сприяють знущанням над полоненими ЗСУ, зокрема захисників «Азовсталі»: будують клітки та активно готуються до «судилища».

Слідчі СБУ повідомили «меру» та чотирьом його заступникам додаткову підозру за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України в складі організованої злочинної групи.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури триває досудове розслідування за ч.3 ст. 28 та ч.2 ст. 110 Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання за санкціями статей – довічне позбавлення волі.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

Хармишев Євген Хармишев Євген

Хаджинов Дмитро Хаджинов Дмитро

Іващенко Костянтин Іващенко Костянтин

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev