Пропуск через КПВВ на Донбасі буде спрощено під час поминальних днів

Тристороння контактна група у Мінську ухвалила рішення про спрощення режиму перетину прифронтової лінії під час поминальних днів.

Пропуск через КПВВ на Донбасі буде спрощено під час поминальних днів / фото з архіву ІА "Вчасно"

ТКГ у Мінську ухвалила рішення про спрощення режиму переходу прифронтової лінії під час відзначення дня поминання померлих «Радуниця», щоб мешканці Східної України могли спокійно та безпечно відвідувати церкви та цвинтарі, повідомив посол Мартін Сайдік, передає «Радіо Свобода».

"Щоб це стало можливим, ТКГ наполягає на виконанні раніше ухвалених домовленостей щодо розведення сил та засобів ураження на Донбасі, розмінування та відведення важкого озброєння, безпеки об'єктів інфраструктури", - сказав Сайдік.

ТКГ також наполягає на зміцненні контролю на пунктах пропуску через лінію зіткнення, а також хоче подовжити час їх роботи на 2 години на добу: на годину раніше починати роботу на та годину пізніше закінчувати.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev