Просування ЗСУ до Сватового: на бойові дії впливають погодні умови, що погіршуються

Сили оборони України продовжують відбивати атаки російських окупантів на Донбасі, де противник веде наступ на трьох напрямках.

Просування ЗСУ до Сватового: на бойові дії впливають погодні умови, що погіршуються/фото Генштабу

На лінії Сватове-Кремінна під час контрнаступальних дій ЗСУ точаться бої. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

"Російські та українські джерела повідомили про бої, що продовжуються, вздовж лінії Сватове-Кремінна 20 листопада. Російські джерела відзначили, що погодні умови, що погіршуються, впливають на бойові дії", - йдеться в повідомленні.

Аналітики зазначають, що у міноборони рф стверджували нібито про завдання удару по скупченню українських військ у районі Новоселівської Луганської області. Перед цим у російському відомстві говорили про відбивання атак ЗСУ на населений пункт, і ця заява може свідчити про те, що українські сили просунулися до населеного пункту.

Представник українських військових заявив, що з початку контрнаступу на сході українські війська звільнили 12 населених пунктів у Луганській області.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev