Ракета впала поблизу дитсадка: росіяни атакували Краматорськ

Зранку росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — ракета впала поблизу дитсадка.

Ракетна атака на Краматорськ. Фото ДонОВА

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко уточнив, що по Краматорську рашисти завдали 3 ракетні удари.

Пошкоджено об’єкти інфраструктури – дитячий садочок, школу та приватний профілакторій. В будівлях розбиті вікна та пошкоджено дах.

Обійшлося без жертв та постраждалих.

Стосовно оперативної ситуації в Донецькій області протягом минулої доби, голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив:

На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар та Богоявленка Вугледарської громади і Веселе Комарської громади — без жертв.

На Донецькому напрямку протягом доби відбувалися обстріли Курахівської громади: у Кураховому пошкоджено будинок, також були прильоти по Гірнику та прилеглим селам. На ранок два масованих артобстріли пережила Авдіївка — ніхто не постраждав.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула у Бахмуті, 1 людина поранена в Іванівському Бахмутської громади. Вночі постраждав Часів Яр: пошкоджено 4 будинки та дитсадок. Напружена ситуація в Соледарській громаді: під вогнем Роздолівка, Федорівка, Васюківка, Парасковіївка та околиці Соледара.

На Лисичанському напрямку 2 людини загинули у Дробишевому. Також у громаді 4 будинки пошкоджено у Закітному, обстріляні Лиман, Торське і Зарічне.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev