Ракетні удари по Краматорську та невпинні обстріли Бахмута: російські війська атакували 17 населених пунктів Донеччини

Поліція Донеччини задокументувала 29 воєнних злочинів росії за добу.

Фото: поліція Донеччини

Окупанти здійснили вогневі атаки на 17 населених пунктів, вбили й поранили цивільних мешканців. 

Ворог здійснив сім вогневих атак на Авдіївку. Уражень також зазнали Бахмут, Краматорськ, Курахове, смт Велика Новосілка, Очеретине, Північне, села Кам’янка, Веселе, Водяне, Сєверне, Ласточкине, Тоненьке, Максимільянівка, Георгіївка, Карлівка, Петрівка.

Рашисти били по мирному населенню з РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії, мінометів та ракет. Пошкоджено 4 житлових будинки, АЗС та автосалон.

Зафіксовано чотири ракетних удари по Краматорську. Ворожі снаряди поцілили в інфраструктуру. За попередніми даними, люди не постраждали.

Із РСЗВ «Град» російська війська атакували село Георгіївка Мар’їнської громади, вбили людину. Від артилерійських обстрілів загинули цивільні мешканці у Кураховому та селі Петрівка Торецької громади.

Обстріли не припиняються у Бахмуті. Внаслідок ворожих влучань загинули та травмувалися мирні мешканці, пошкоджено два приватних будинки. Є поранені у Максимільянівці та Авдіївці.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev