Росіяни просунулися біля Часів Яру, в Кліщіївці та Красногорівці: ситуація на східному фронті

Армія рф зазнала успіхів біля Часів Яру, в Кліщіївці та Красногорівці.

Росіяни просунулися біля Часів Яру, в Кліщіївці та Красногорівці/ Ілюстративне фото

Напружена ситуація зберігається нині в Кліщіївці. Окупанти масово тиснуть на оборону в цьому районі.

«Я не знаю, скільки ще сил є у наших воїнів стримувати ту орду, яка сунулася на село. Але можливості, очевидно, не є безмежними», — про це пише військовий журналіст Богдан Мірошников.

Паралельно аналітики Інституту вивчення війни повідомляють, що українські війська відбили деякі позиції на сході Часів Яру, а також відтіснили російські сили від кількох будинків у Вовчанську.

Разом з цим відомо, що російські війська продовжують наступ на лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна, але підтверджених змін лінії фронту на цьому ділянці не було.

Також ворог продовжує наступальні дії на Сіверському напрямку, але підтверджених змін лінії фронту на цій ділянці не зафіксовано. Зокрема окупанти штурмують південний схід від Сіверська в районі Виїмки та на південь від Сіверська в районі Роздолівки.

Разом з цим російські сили нещодавно просунулися на північний захід від Авдіївки й досягли незначних успіхів на південний захід від Донецька. Зокрема російські війська нещодавно трохи просунулися на південний захід від Новомихайлівки, також в районі кордону Донецько-Запорізької області, в межах південного Старомайорського.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev