Російські війська просунулися біля Бахмута і заявили про нове захоплене село – ISW

25 червня російські війська поступово нарощували потужності на сході від Бахмута, зокрема невизначені частини російської 5-ї загальновійськової армії.

Ілюстртивне фото з відкритих джерел

Російські війська просунулися на один кілометр у районі Роти та Вершини, обидва в межах 10 кілометрів на південний схід від Бахмута. Про це інформує пресслужба Інституту вивчення війни (ISW).

Так званий «заступник міністра інформації “днр” Безсонов заявив, що війська «днр» начебто взяли під контроль село Кодема, в 15 км на південний схід від Бахмута. Російські війська додатково провели серію невдалих штурмових операцій на північ від Донецька 25 червня.  

Війська агресора вели бої біля Ясинуватої, Костянтинівки, Василівки, Нью-Йорка, Мар’їнки та Кам’янки, але жодного підтвердженого просування в цих районах не зробили.

Російські війська продовжили наступальні дії на південний схід від Ізюма до Слов’янська, але 25 червня не зробили жодного підтвердженого просування. Окупанти продовжували створювати умови для відновлення наступальних дій на Слов’янськ із заходу від Лимана і обстрілювали Маяки, Псикунівку, Райгородок і Стародубівку, а також розвідку українських позицій у цьому районі.

Разом з тим, російські війська продовжують позиційні бої на північ від Харкова та намагаються зміцнити свої оборонні рубежі та відбити втрачені позиції на південних напрямках.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev