Шабаш на крові та кістках: окупанти планують провести рок-концерт на «Азовсталі»

Російські окупанти продовжують бити рекорди у своєму цинізмі.

"Азовсталь" зараз має такий вигляд / скрін відео Маріупольської міської ради

В окупованому росією Маріуполі окупанти анонсують проведення рок-концерту на меткомбінаті «Азовсталь», де загинули українські Герої. Про це повідомляє Маріупольська міська рада. 

«Вчергове вони намагаються відволікти жителів від справжніх проблем картинними заходами. Колаборанти не можуть дати нормальну воду та опалення, але проводять концерти у місті, де ще досі сотні непохованих людей під завалами», — йдеться в повідомленні. 

Особливого цинізму плани рашистів набирають на фоні жорстокого масового вбивства українських захисників, зокрема оборонців «Азовсталі», в Оленівці

Завод «Азовсталь» у Маріуполі став символом незламності українських військових, які в меншості стримували переважаючі сили ворога. Це окремий загін спеціального призначення «Азов», 12-та бригада Національної гвардії України, 36-та окрема бригада морської піхоти, прикордонники, поліцейські, добровольці, тероборона Маріуполя.

Утримуючи позиції на «Азовсталі», вони не дозволили противнику перекинути угруповання чисельністю до 17 батальйонних тактичних груп (близько 20000 особового складу) на інші напрямки. Тим самим завадили реалізувати план щодо швидкого захоплення Запоріжжя, здійснити вихід на адміністративний кордон Донецької та Запорізької областей і створити умови для оточення угруповання ООС.

17 травня гарнізон «Маріуполь» за наказом вищого командування покинув комбінат з метою збереження життя особового складу.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev