Штурм Сєвєродонецька триває цілодобово, руйнування - катастрофічні

Російська армія втрачає бійців сотнями, знаходить резерви та продовжує руйнувати Сєвєродонецьк.

Наслідки війни на Луганщини/Фото: Getty images

Рашисти не залишають в спокої Сєвєродонецьк, штурм триває цілодобово. Наші військові тримають оборону.

Вчора українським захисникам вдалося успішно відбити ворожий штурм у Тошківці, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Протягом доби росіяни рясно поливали вогнем Білогорівку, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, в якому рашисти в чергове влучили у «Склопоастик» та непрацюючий завод випробувань.

Села навколо Сєвєродонецька системно потерпають від окупантів, від ворожих прильотів там палають цілі вулиці - у Борівському, Метьолкіному, Синецькому та Павлограді.

З важкого калібру гатять по селах Гірської та Попаснянської громад, від населених пунктів залишається тільки попіл. Руйнації житлового сектору - катастрофічні. 

Тільки у Гірському за день пошкоджено 12 будинків.

«Колись ціллю росіян було взяття столиці України за три дні. Через майже чотири місяці вони мріють і не рахують жертв, аби тільки контролювати Сєвєродонецьк, де зі 100 тисяч жителів залишилося близько 10 тисяч. Місто є ключовою точкою в системі оборонної операції Луганської області», — зазначив Сергій Гайдай.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

Фото: Getty images Фото: Getty images

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev