У орків геть погано з технікою: ЗСУ показали дивний трофей, який прозвали квазімодою

Російські окупанти зіткнулися з проблемами із озброєнням та військовою технікою. На фронт в Україну вони почали гнати техніку, зібрану з різних видів озброєнь.

До рук українських воїнів потрапив один такий дивний трофей, який захисники назвали "жахливим мутантом". Його показали на фото у Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

"Схоже в орків ну зовсім все погано з озброєнням і військовою технікою. До вашої уваги квазімода - моторошний мутант. Шасі МТ-ЛБ з припаяною 120-мм установкою 2С9 Нона", - зазначили в СтратКомі.

У СтратКомі припустили, що поява таких "мутантів" свідчить про серйозні проблеми з технікою, від якої страждає окупаційна армія.

"Навіть не знаємо, як це пояснити. Ліплять хоч щось із того, що є на рембазах чи просто плід забороненого кохання та невеликої домішки бояри?" - іронізують у ЗСУ.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev