У районі Лимана ЗСУ ліквідували командира «елітного» загону спецназу рф

З плином часу з росії надходить все більше новин про похорон російських військових, які були ліквідовані на Лиманщині.

У районі Лимана ЗСУ ліквідували командира «елітного» загону спецназу рф

Днями в Казані поховали Руслана Ахметзянова — цілого командира «елітного» загону російського спецназу «Барс», передає «Вчасно».

Військовий злочинець, згідно з некрологом, був ліквідований у районі Лимана 26 вересня. Згідно з біографією Ахметзянова, службі в російському спецназі він віддав 17 років, служив у «гарячих точках», виконуючи злочинні накази кремля.

«Якщо таке сталося з командиром елітного загону, що буде з молодими та зеленими?», — ставлять у коментарях резонне питання.

Але відповідь на це питання вже є. Поруч із повідомленнями про смерть командирів — вже чимало некрологів про російських вояків 19 та 20 років, які стали добривом для української землі.

Раніше стало відомо, що при звільненні Лимана ЗСУ ліквідували одразу шість спецназівців елітної бригади ГРУ рф. Мова йде про Юрія Філатова, Андрія Шоріна, В'ячеслава Зінцова, Віктора Горобця, Євгена Шигірданова та Олексія Чиндіна.

При цьому рідним загиблих точні обставини смерті ГРУшників невідомі. Адже російське міноборони продовжує брехати про «відхід для збереження життя військовослужбовців».

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev