У російських «чмобіків» на Донбасі почалася паніка — перехоплення СБУ

Щойно мобілізованих рашистів кидають у саме пекло,  їх на земельні добрива перетворюють Збройні Сили України.

Тож вони масово телефонують своїм рідним, благаючи їх витягнути себе з війни будь-якою ціною.

Про це повідомляє Служба безпеки України, що перехопила декілька подібних розмов окупантів, які зараз «стоять» на Донеччині.

«Зая, слышишь, звони родителям! Звони Ваниной жене, нах*й… Поднимайте вопрос опять на уровне Богомаза (губернатор брянської області рф, — ред.). Нас всех на передок, нах*й, отправляют! Там около 40 тысяч ВСУшников стоит… Из взвода, что был, который вышел — трое выживших осталось. Нас опять в самую пи*ду кидают, нах*й. Наше командование оху*ло просто», — скаржиться дружині один із загарбників.

Інший — закликає не обмежуватися чиновниками місцевого рівня і звертатися до президента рф, який розв’язав цю війну: «Какого х*я нас отправляют, если мы должны сидеть в обороне?!! Там дох*я 200-х, 300-х, нах*й… поднимите вопрос помощнику президента или кому там…».

«Напевно, лише тут рашисти зрозуміли, що бути гарматним м’ясом — це і є їхня місія на цій війні», — повідомляє Служба безпеки України та зазначає: якщо серед них є ті, хто хоче зберегти життя, нагадуємо про спеціально створені для цього номери телефонів: +380665803498, +380931192984.

Закликаємо ділитися цими контактами зі своїми знайомими в рф. Що більше рашистів здасться в полон — то швидше закінчиться війна.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev