В окупованому Сніжному вразили базу техніки росіян

Базу техніки окупаційних військ рф в окупованому місті Сніжне на Донеччині вразили ракетами. Протягом останніх 8 років це був “глибокий тил” окупантів.

Результати влучання в базу ЗС рф на території "Сжінянськхіммаш"

Числені свідчення влучання з’явилися у місцевих телеграм-каналах 25 червня. За повідомленнями жителів окупованого Сніжного, дві ракети, які прилетіли із північного заходу влучили в підприємство “Сніжнянськхіммаш”.

Коментатори у місцевих групах відзначили, що приліт був чітко по базуванню техніки. На кадрах, які опублікували місцеві телеграм-канали видно пожежу.

26 червня окупанти опублікували фото рештків ракет, які вразили, ймовірно, базу техніки. 

Маркування решток ракети, що вразила базу ЗС рф на території Сніжного Маркування решток ракети, що вразила базу ЗС рф на території Сніжного

Росіяни вважають, що пуски по Сніжному здійснили з підконтрольної України частини Донецької області. Сніжне знаходиться на сході Донецької області неподалік кордону з росією. Протягом останніх 8 років це був “глибокий тил” окупантів.

Зазначимо, що за останні тижні ЗСУ успішно громлять великі тилові об'єкти ЗС рф як на південному, так і на східному фронтах. Серед іншого, знищено великий склад ЗС РФ у Кришталевому (колишній Красний Луч) та штаб "армійського корпусу ДНР" у Донецьку. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev