ВІДЕО. Бійці підняли прапори України над Щуровим та Дібровою на Лиманщині

У мережі українські воїни повідомляють про звільнення населених пунктів Донеччини від окупантів. Очікується підтвердження від Генерального штабу ЗСУ.

Бійці підняли прапори України над Щуровим та Дібровою на Лиманщині

Сьогодні, 17 вересня, українські воїни в мережі повідомили про звільнення від російський окупантів населених пунктів Щурове та Діброва Донецької області.

Було опубліковано відео, на яких бійці підіймають над населеними пунктами українські прапори.

«Діброва переходить під контроль української армії», — коментує боєць Національної гвардії.

«Бійці Збройних сил України, 66 окрема механізована бригада близько 13 години взяли під свій контроль населений пункт Щурове», - йдеться у відео. Тобто курортне село було звільнено напередодні.

Також інформацію про звільнення сіл опублікував портал DeepState Map.

Зазначимо, Діброва та Щурове знаходяться у кількох кілометрах від окупованого Лимана. Днями голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що росіяни накопичують серйозні сили на цьому напрямку. Однак професійне військове командування чудово розуміє, як діяти в таких обставинах та як проводити контрнаступальні дії.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev