ВІДЕО. Слов'янськ перетворюють на фортецю: військові показали, як готуються до боїв за місто

Українські прикордонники зводять довкола Слов’янська масштабну лінію оборони.

ВІДЕО. Слов'янськ перетворюють на фортецю: військові показали, як готуються до боїв за місто

Однією з головних цілей російських військ на Донбасі залишається захоплення міста Слов’янськ в Донецькій області. Підрозділи армії рф постійно атакують передові позиції українських сил, щоб просунутись ближче до населеного пункту.

Не припиняються також артилерійські обстріли цивільної інфраструктури, що призводить до численних жертв серед мирного населення.

Тим часом, українські прикордонники зводять довкола Слов’янська масштабну лінію оборони, що допоможе зупинити спроби штурму міста. Військові риють траншеї, які допоможуть зберегти життя під час обстрілів, позиції маскуються.

«Чим менше нас тут бачать, тим більша наша безпека. І як показало попереднє місце ведення бою, чим краще маскування, тим ближче ми можемо підпустити до себе ворога і більше знищити», — каже прикордонник Віталій. 

Місто перетворюють на справжню фортецю. 

«Слов’янськ укріплюється дуже добре. Тут набагато потужнішою робиться лінія оборони. Разів у 50 вже на даний час. Плюс ми продовжуємо укріплюватися», — зазначає воїн.

Про обстріли позицій, будівництво укріплень та ставлення місцевих мешканців до військових ДПСУ — дивіться в матеріалі:

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev