Окупанти посилюють оборону і збільшують присутність: військова ситуація навколо Маріуполя

Рашисти перетворюють Маріуполь на тилову військово-логістичну базу окупантів.

Зруйнований росією Маріуполь/фото ВВС Україна

Російські окупанти укріплюють свої позиції довкола Маріуполя, побоюючись наступу ЗСУ.

Вперше в Маріуполь прибув вантаж “зубів дракону” - бетонних укріплень з Криму, повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За інформацію, у військовому містечку неподалік Севастополя  запущено виробництво бетонних укріплень, які масово везуть на тимчасово окуповану територію цивільними вантажівками. Вчора таки перший вантаж прибув до Маріуполя та був спрямований на укріплення лінії оборони по трикутнику Маріуполь-Мангуш-Нікольське.

У селище Урзуф прибуло чергове підкріплення живої сили та військової техніки. У тому числі розселено частину військового командування середньої ланки. Через це в с. Урзуф та Бабах-Тарама другий день поспіль глушиться мобільний зв’язок.

Фото з ТГ-каналу Андрющенко-time Фото з ТГ-каналу Андрющенко-time

У селищах Агробаза та Бердянське біля Маріуполя пройшло розквартирування окупантів. Через це вперше з початку цієї фази війни по вулицях селищ запущено військові патрулі.

Фото з ТГ-каналу Андрющенко-time Фото з ТГ-каналу Андрющенко-time

У Лівобережному районі Маріуполя в районі “Ранкового ринку” вчора вперше з початку вересня було встановлено мобільний блок-пост. Окупанти перевіряють автівки та пішоходів, особливо прискіпливо ставляться до чоловіків.

Загалом, окупанти стрімко посилюють заходи безпеки по Маріуполю та Маріупольському району та збільшують свій окупаційний корпус.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev