Зіграй в шахи та допоможи ЗСУ: малий Архип з Луганщини наближає нашу перемогу

До помочі військовим долучаються навіть діти. Аби закрити потреби українських військових, юний Архип з Попасної грає у шахи з перехожими та збирає гроші.

Зіграй в шахи та допоможи ЗСУ: як малий Архип наближає нашу перемогу

Ще зовсім малого Архипа важко обіграти. Як тільки у хлопця з'являється вільний час після школи й футболу – одразу рушає за шахи на вулицю, де грає з усіма охочими.

Разом з мамою Катериною хлопчик також бере участь у благодійних ярмарках. Мати дитини теж долучається – робить патріотичні прикраси ручної роботи та пече крафтові смаколики.

Після першого благодійного ярмарку сім'я Архипа передала волонтерці Юлії Кандзебі 5 251 грн та згодом ще більшу суму 7 777 грн. Благодійні ярмарки проводять за підтримки Музею пропаганди у м. Шепетівка Хмельницької області.

За словами волонтерів, усі зароблені Архипом гроші витратили на закупівлю найнеобхіднішого для воїнів на передовій.

Зараз Архип хоче якнайшвидше повернутися до рідної Попасної. Хлопчик вірить, що Україна переможе і робить для цього все, що може зі свого боку.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev