ЗСУ зміцнюють позиції біля Лимана, звільняючи нові населені пункти, - ISW

У районі Лимана тривають запеклі бої, втім українські військові продовжують звільняти нові населені пункти.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Українські військові продовжують наближатися до міста, звільняючи нові населені пункти. Щобільше - вони близькі до того, щоб перерізати останні шляхи постачання російських військ, що там діють, і взяти їх в оперативне оточення. Про це йдеться у свіжому звіті Інститут вивчення війни.

Експерти ISW посилаються на українські джерела та повідомляють, що протягом 26-27 вересня ЗСУ взяли під контроль кілька сіл на північний захід та північ від Лиману.

Крім того, аналітики, посилаючись на російські джерела, зауважують, що українська артилерія тримає під вогневим контролем останню дорогу для постачання російських військ у місті через Сватово, Макіївку і Терни. Українські розвідувальні та диверсійні групи вже помічені у містах Торське та Ямпіль, що розташовані на південний схід від Лиману.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev