Фонд «Повернись живим» створив «Лютий календар» на 2024 рік: він присвячений 10 рокам війни

Кожна дата календаря — це лічильник днів боротьби українців за свободу та незалежність. А кожен місяць — «лютий шрифт», який відображує суть українського опору окупантам.

Команда благодійного фонду «Повернись живим» створила «Лютий календар» на 2024 рік, присвячений десятиріччю від початку російського вторгнення та війни в Україні.

У фонді кажуть, що кожна дата цього календаря — це лічильник днів боротьби українців за свободу та незалежність. А кожен місяць — «лютий шрифт», який відображує суть українського опору окупантам.

Також календар є своєрідним довідником подій російсько-української війни, який розкаже про її перебіг протягом цього десятиріччя.

Архівні фото і деталі ключових подій, які ми пережили всією країною. Битви і бої, у яких народ перетворювався на націю. Завдяки мужності, героїзму та самовідданості сотень тисяч захисників і захисниць України, — кажуть у «Повернись живим».

Замовити «Лютий календар» можна на сайті фонду. Для цього потрібно внести донат від 2014 грн. Зараз доступна перша партія календарів у 500 примірників. Доставку здійснюють по всій Україні, а приблизно з 10 січня планують доставляти й за кордон.

Усі донати підуть на забезпечення найнеобхіднішим бійців Сил оборони України.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev