HIMARS у дії: в окупованому Перевальську на Луганщині горить база військ росії

У окупованому Перевальську на Луганщині горить військова база окупаційних військ росії, в яку, ймовірно, поцілили Збройні Сили України.

У так званій «лнр» кажуть про удар американськими системами HIMARS

У так званій «лнр» кажуть про удар американськими системами HIMARS. Про удар по скупченню окупантів і їхньої техніки повідомляють росЗМІ і українські джерела.

Попередньо, удар прийшовся у ремонтний завод, на якому знаходилася велика кількість військової техніки окупантів та склад з боєприпасами. Російський терорист Гіркін повідомив, що у «базу солдат» влучила ракета — дуже багато поранених.

Керівництво так званої «лнр» підтвердило удар, заявивши, що по позиціях росіян вдарили американські РСЗВ HIMARS, передані Україні. Перевальськ знаходиться за 50 км від лінії фронту і за 60 км від позицій ЗСУ.

Нагадаємо,  23 червня Міністр оборони України Олексій Резніков заявив про прибуття реактивних систем залпового вогню HIMARS з США. Перший транш включав чотири одиниці РСЗВ. Артилеристи ЗСУ вже майстерно вражають визначені цілі — військові об’єкти ворога на українській території.

За останні тижні ЗСУ успішно громлять великі тилові об'єкти зс рф як на південному, так і на східному фронтах. Серед іншого, знищено великий склад ЗС РФ у Кришталевому (колишній Красний Луч) та штаб "армійського корпусу ДНР" у Донецьку. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рашисти нажахані: в «днр» істерять через американські HIMARS на озброєнні України

В окупованому Сніжному вразили базу техніки росіян

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev