Кіднепінг в окупації: на Луганщині викрадено матір боронця Маріуполя

Тетяну Хмару, директорку гімназії села Верхня Покрівка Старобільського району, викрадено із власного будинку бойовиками «лнр». Син Хмари — український військовослужбовець.

Кіднепінг в окупації: на Луганщині викрадено матір боронця Маріуполя

11 червня бойовики «лнр» проникли до будинку Тетяни Хмари та вивезли її в невідомому напрямку. Інформацію про це поширено у соціальних мережах.

«На цьому тижні до неї до­до­му прий­шли орки, за­бра­ли те­ле­фон, план­шет, но­ут­бук, ви­вез­ли в невідо­мо­му на­прям­ку. Що мо­жуть ро­би­ти з жінкою, навіть страш­но уяви­ти», — пишуть місцеві мешканці. Відомо, що раніше жінка пра­ц­ю­ва­ла вчи­те­лем по­чат­ко­вих класів та була бібліоте­кар­кою у Верх­нь­по­кровській гімназії, а з ве­рес­ня 2021 року вже обіймала по­са­ду ди­рек­тор­ки гімназії.

У публікаціях йдеться, що син жінки, морський піхотинець, боронець Маріуполя, з 12 травня також знаходиться в полоні росіян. Старшого матроса 36-ї бригади морської піхоти України минулоріч було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Власні джерела «Вчасно» стверджують, що бойовики працювали «за наводкою» від місцевих із проросійською позицією.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev