Перебили дві лапи: житель Святогірська розповів, як п’яні росіяни знущалися з його собаки

Окупанти нещадно нівечать усе, що бачать на території України. Від рук загарбників страждають і чотирилапі.

Перебили дві лапи: житель Святогірська розповів, як п’яні росіяни познущалися з його собаки

72-річний Юрій зі Святогірська є одним із трьох мешканців, які залишилися жити на одній із центральних вулиць міста. Його будинок окупанти зруйнували, йдеться у сюжеті «Радіо Свобода».

Крім того, російські військові вирішили «порозважатися» і познущалися з домашнього улюбленця чоловіка. Окупанти прострелили лапи його собаці — лабрадору Арчі. Трирічний собака ледь вижив.

Лікуванням друга Юрій займався самостійно.

«Ідуть п’яні, чи з Мордовії вони, чи з Чувашії, звідкись звідтіля. І йдуть п’янющі. Ні з того ні з сього хлопок – і дві лапи перебили. Тут не було медицини. Я побіг до аптеки, мені дали антибіотики, шприц, я перед тим жодного разу себе не колов взагалі. Довелося. Мені його так шкода, я стільки сліз пролив. У мене дві дочки, а це як син третій», — поділився чоловік.

Зазначимо, місто Святогірськ Донецької області було під окупацією понад три місяці. Наразі тут немає газу та електрики, магазини не працюють, меддопомогу отримати теж неможливо. В деокупованому населеному пункті тривають стабілізаційні заходи. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev