"Прожитковий мінімум" та інші "покращення": чергові обіцянки-цяцянки від окупаційної влади Луганщини

У так званій «лнр» кремль встановив прожитковий мінімум на 22% нижчий за прийнятий російською владою.  Аби швидше: при заміні водійського посвідчення медогляд та іспити на окупованих територіях не потрібні – лише паспорт рф, у середині грудня окупаційна влада заявила, що готує Сєвєродонецьк до осінньо-зимового періоду.

Рівні, свої, але тільки на три чверті. Відповідно до постанови уряду рф, наступного року на тимчасово окупованій території Луганщини встановлено регіональний коефіцієнт прожиткового мінімуму 0,78 від федерального. Тобто, жителі так званої «лнр» щонайменше рік будуть на чверть бідніші за найбіднішого росіянина. Про це повідомляє Луганська ОВА в Телеграм.

Важливішою для окупаційної влади за рівень життя населення є насильницька паспортизація. Зокрема, для заміни реєстраційних документів та номерних знаків транспортних засобів жителям псевдореспубліки необхідно пред'явити паспорт громадянина рф або посвідку на проживання в рф. Упродовж року ця реєстрація здійснюється безкоштовно та навіть без обов’язкового страхування.

Більш того, заміна посвідчень водія на документ російського зразка проводиться без складання іспитів на право керування транспортними засобами та за відсутності медичного огляду водіїв. Купив права раніше – ніхто цього не перевіряє. Аби мав би паспорт рф.

Так званий уряд «лнр» вчергове «готує» Сєвєродонецьк та навколишні міста до проходження холодів.

На дворі друга половина грудня, а окупанти заявляють про початок «відновлення величезної кількості об’єктів, щоб люди без проблем увійшли в осінньо-зимовий період». Минула осінь, зима у розпалі – лише почали готуватися до осені.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev