путін поставив завдання захопити Донеччину до 11 вересня, — політолог, боєць ЗСУ Сазонов

Політолог, а нині військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов опублікував інсайдерську інформацію щодо результатів закритої наради володимира путіна з його підлеглими. 

путін поставив завдання захопити Донеччину до 11 вересня, — політолог, боєць ЗСУ Сазонов / колаж з фото et.com та dn.gov.ua

15 липня від позачергового засідання російської держдуми і ради федерації чекали сенсацій. Мобілізація, оголошення війни Україні, а за підсумком — нічого такого. Лише якісь кадрові перестановки.

«Чи це означає, що нічого не було? Звичайно, ні. Було. Закрита нарада путіна з ключовими фігурами. На якій він поставив два запитання. Перше: за результатами "спецоперації", про що йому говорити людям? Друге: де "звільнений" Донбас?», — пише Кирило Сазонов у своєму блозі

За його інформацією, путін поставив завдання повністю захопити Донецьку область до 11 вересня будь-якою ціною.

«Замикати кільце з боку Запорізької області, брати в лоб Слов'янськ та Бахмут, як завгодно. Але ж взяти. При цьому бажано не втратити Мелітополь та Херсон. Тому що ЗСУ "непомітно" готують наступ, орки "непомітно" готують оборону. І весь цей "непомітний" процес вже дозволяє присвоїти операції назву "Цитадель" чи "Сталінград", — пише Сазонов.

Але ключовим питанням є Донецька область.

«Після її "звільнення" путін або починає наступ на Київ та армія Білорусі теж проривається на нашу територію, або розпочинаються серйозні переговори. Тобто ключове завдання для орків — це захоплення Слов'янська із Краматорськом та Бахмута. Потім об'єднаними силами — Костянтинівка та Покровськ. І ось тоді… А не поспішатимемо з тоді. Так, путін поставив своїм завданням. Але у ЗСУ, як завжди, є своя думка щодо цього…», — вважає політолог Кирило Сазонов. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev