Росіяни просунулися на кількох напрямках і вже контролюють половину Красногорівки: ситуація на східному фронті

Через російський наступ ситуація з обороною погіршується в Старомайорському та Красногорівці, яку ЗСУ контролюють на 50%.

Росіяни просунулися на кількох напрямках і вже контролюють половину Красногорівки/ Ілюстративне фото

Російська армія не припиняє штурмові дії по всій лінії фронту. За минулу добу ворог зумів просунутися між Новоолександрівкою та Архангельським, південніше Первомайського, через що тепер різко погіршується ситуація на північ від Невельського. Про це пише військовий журналіст Богдан Мірошников.

«Також росіяни просунулися західніше Семенівки на пн-сх від Новопокровського та у Нетайловому. Ситуація стрімко погіршується у Красногорівці та Старомайорському. Красногорівку наші воїни контролюють на 50%, на жаль», — пише Мірошников.

Разом з цим відомо, що на Луганщині інтенсивність бойових дій з боку рф зменшилась. Про це повідомив голова Сєверодонецької РВА Роман Власенко. Це пов’язано з інтенсивністю боїв на Харківщині.

«Відчувається, що окупаційна армія зазнає значних втрат на Харківському напрямку, тому що вони вимушені відтягувати резерви з Луганщини, з півночі Луганської області. Техніка йде назад у рф, вивозять особовий склад. І це пов’язано з підсиленням напрямку на Харківщині. Це підтверджує те, що росіяни там зазнають значних втрат», — зауважив Власенко.

Разом з цим ISW повідомляє, що російські війська просунулися не більше ніж на 8 км від кордону в Харківській області. Темп наступальних операцій ворога на півночі області продовжує знижуватися.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev