ВІДЕО. «Виганяємо ворога так, щоб більше ніколи не ступив на нашу землю»: українські захисники вітають із Днем Незалежності

«Нам Україна вища понад все»: наші мужні воїни записують відео з передової та вітають з Днем Незалежності. 

«Виганяємо ворога так, щоб більше ніколи не ступив на нашу землю»: українські захисники вітають із Днем Незалежності

«Як можна відчути незалежність? Ті, хто за неї воюють, знають її смак. Це смак землі, що вʼїдається в шкіру. Смак крові і смерті, якою пронизане повітря. Солоний смак сліз. Незалежність — це відповідальність, що лежить на твоїх плечах. Ти ведеш у бій і знаєш, що з нього повернуться не всі. І живі, і полеглі залишаються з тобою назавжди. На совісті. І в памʼяті», — сказав у своєму зверненні Головнокомандувач ЗС України генерал Валерій Залужний. 

«Незалежність можлива тільки тоді, коли є люди, готові за неї боротися», — наголосив генерал. 

Зі святом вітають українців і захисники Пісок. Вони розповіли, що для кожного з них значить Незалежність. 

«Незалежність — це коли моя родина і наша країна вільно себе почувають. Коли моя дитина може спокійно вийти на вулицю, зірвати грушку або яблучко і в спокої та тиші його з'їсти...Ніхто не має права на нашу землю ступати», — кажуть наші оборонці. 

Вітають Україну і воїни полку «Азов», які вирвалися з пекла «Азовсталі»:

«Кожен постріл у наш бік додає нам ще більше рішучості. Ми впевнені, часову петлю з вандальських набігів москви на сучасний світ, судилося розірвати саме нам, українцям. Завдання не з легких, але ми обов’язково переможемо! Це кажуть воїни того самого полку «Азов», які вирвалися з пекла "Азовсталі", де нас хотіли знищити. Криваво й підло. Але з цього попелу відродився сталевий дух. Тепер АЗОВ у кожному з нас. АЗОВ – це вся Україна!», — йдеться у зверненні.

«Я єсть народ, якого Правди сила
ніким звойована ще не була…», — фронтове вітання опублікували воїни-десантники 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України. 

72 окрема механізована бригада ім. Чорних Запорожців поділилася роздумами бійців з передової, що для них свобода, і заради чого вони її виборюють на фронті:

Військовослужбовці Повітряних Сил, Національної поліції, ДСНС, Державної прикордонної служби та Національної гвардії України — пліч-о-пліч борються за Перемогу. З Днем Незалежності українців вітають піснею та потужним відео:

До свята український death metal гурт SMOG написав пісню «Холодний Яр» на вірші бійця Антона Панчука. 93-тя окрема механізована бригада опублікувала кліп-відео з бойовими буднями «холодноярців». 

«Вітаємо вас із Днем Незалежності України! Вистражданої, виплеканої і такої жаданої. Таку дорогу ціну, яку заплатила Україна за свою незалежність, не платила, мабуть, жодна країна», — кажуть бійці. 

Бійці 68 окремої єгерської бригади у привітанні наголошують, що для них Незалежність — це наша воля до перемоги над загарбником, це добробут та безпека наших родин, це можливість будувати світле майбутнє у квітучій країні. Цього вони прагнуть і за це борються.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev