Відомий американський благодійник Говард Баффет відвідав прифронтовий Краматорськ

Говард Баффет доставив у Краматорськ кілька вантажівок із гуманітарною допомогою для мешканців міста, які постраждали від російської агресії.

З гуманітарною місією у прифронтовий Краматорськ приїхав всесвітньовідомий американський благодійник Говард Баффет та Майкл Каппоні — засновник гуманітарної організації Global Empowerment Mission, головного партнера Howard G. Buffett Foundation,

Волонтери доставили у Краматорськ кілька вантажівок із гуманітарною допомогою, призначеною для мешканців міста, які постраждали від російської агресії, пише Краматорська міська рада:

«У співпраці ці дві організації постійно підтримують краматорців як у місті, так і тих, що зареєстровані у хабах „Наш Краматорськ“ у містах Київ та Дніпро».

Що відомо про допомогу Говарда Баффета Україні

Говард Баффет — американський мільярдер і філантроп, середній син бізнесмена Воррена Баффета. З 30 років займається агросектором і входить до ради директорів Berkshire Hathaway. Він також є CEO благодійної організації Howard G. Buffett Foundation, яка займається питаннями продовольчої та громадської безпеки.

Говард Баффет від початку роботи його фонду в Україні на початку великої війни вже інвестував понад $500 млн в Україну, зокрема — у підтримку фермерів технікою та гуманітарне розмінування.

Зокрема, фонд витратив $ 3 млн на обладнання для розмінування українських земель. За словами Баффета, очищення сільськогосподарських земель є ключовим для відновлення агропромисловості в Україні, і тому необхідно ставати «розумніше та ефективніше» у цьому процесі.


Фото: Краматорська міська рада

Фото: Краматорська міська рада

Фото: Краматорська міська рада

Фото: Краматорська міська рада

Фото: Краматорська міська рада

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev