Жорстокий обстріл Курахового та удар по Ямполю: армія рф гатила по 14 населених пунктах Донеччини

Армія росії вбила та поранила цивільних мешканців — поліцейські задокументували 35 ударів по Донеччині.

Жорстокий обстріл Курахового та удар по Ямполю: армія рф гатила по 14 населених пунктах Донеччини

Ворог випустив снаряди по містах Авдіївка, Бахмут, Курахове, Сіверськ, смт Велика Новосілка, Очеретине, Ямпіль, селах Бердичі, Диліївка, Іванівське, Дружба, Кам’янка, Предтечине, Сєверне.

Окупанти вели вогонь з авіації, РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії, танків.

За 7 грудня росіяни вбили 9 мирних жителів Донеччини: 6 у Кураховому, 1 у селі Красногорівка, 1 в Іванівці та 1 у Бахмуті. Ще 15 людей в області дістали поранення.

Зруйновано та пошкоджено 35 цивільних об‘єктів — 27 житлових будинків, елеватор, автостанція, АЗС, ринок, адмінбудівля, господарчі споруди, автомобіль.

Реактивною артилерією російська війська накрили місто Курахове, є загиблі та поранені. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури та багатоквартирний будинок.

З «Ураганів» рашисти обстріляли селище Ямпіль Лиманської громади. Є травмовані цивільні мешканці, пошкоджено сім приватних осель та адімнбудівлю.

Під масованим вогнем залишається Бахмут. Росіяни здійснили вісім артилерійських атак на місто, поцілили в приватні та багатоквартирні будинки, вбили та поранили цивільних мешканців.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev