На Луганщині ЗСУ ліквідували дві розвідгрупи росіян

Росіяни щодня пробують розвинути наступ на Бахмут, але окупувати невеличку частину Луганщини вже майже місяць не в змозі.

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Збройні сили України міцно тримають оборону, за цей час практично не підпустивши ворога.

Наразі чисельний склад та характер дій угруповання противника залишається без особливих змін, повідомив вранці голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Тактика та ж сама, що й боях на Луганщині.

«Піхоту вони поповнюють з-поміж мобілізованих, як от із Алчевська, де роздають повістки в торговельних закладах та маршрутках. Більшість із них розуміє, що не повернеться, але вони не мають вибору, як і грошей теж не матимуть», — зазначає Гайдай.

31 липня росіяни сім разів обстрілювали населені пункти і позиції українських військ зі ствольної артилерії та з мінометів. Чотири рази долучали установки залпового вогню. Здійснили три спроби танкового тиску. Тричі використовували авіаційну підтримку власних штурмових дій та у всіх випадках змушені були відійти на попередньо зайняті позиції.

За добу знешкоджені ще дві розвідувальні групи противника.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev